THOMASHILFEN avtosedeži za otroke in mladostnike s posebnimi potrebami

Thomashilfen avtosedeži za otroke in mladostnike s posebnimi potrebami

Izberite varen avtosedež za vašega otroka s posebnimi potrebami, ki zagotavlja udobje, varnost in podporo med vožnjo – izberite nemško znamko Thomashilfen, s katero sodelujemo že vrsto let.

Naša ponudba vključuje optimalno izbiro avtosedežev za otroke s posebnimi potrebami, ki so prilagojeni njegovim specifičnim potrebam. Avtosedeži Thomashilfen so natančno izdelani iz kakovostnih materialov in testirani po najvišjih varnostnih standardih.

Naša ponudba obsega modele avtosedežev, ki so primerni za otroke z različnimi posebnimi potrebami, vključno z otroki z gibalnimi oviranostmi, z vedenjskimi težavami, s senzoričnimi izzivi ali s posebnimi medicinskimi potrebami. Thomashilfen avtosedeži so natančno zasnovani, da zagotavljajo optimalno podporo, udobje in varnost za vašega otroka ali mladostnika s posebnimi potrebami.

Dobrodošli v naši poslovalnici na Tržaški cesti 216 v Ljubljani, kjer vam bomo z našimi več kot 30-letnimi izkušnjami z izdelavo in prodajo otroških varnostnih sedežev, ter strokovnim znanjem, ki mu na slovenskem tržišču ni para, resnično znali pomagati izbrati najbolj optimalen model avtosedeža za vašega otroka ali mladostnika.